top of page

Ei mittä talkoit olis?

Tule mukaan Panelian talkootoimintaan!

Ideoilla, auttavilla käsillä sekä henkisellä tuella autat itseäsi ja Panelian muita asukkaita kehittämään ja ylläpitämään kylää viihtyisänä kotipaikkana sekä kiinnostavana vierailukohteena.

Katso ajankohtaiset asiat myös Panelian Kotiseutuyhdistyksen Facebook-sivuilta.

Talkoot!: Text
IMG_20190606_184719.jpg
Talkoot!: Image

Liity jäseneksi

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 10 euroa tilille:
FI 175325 0450 027427

Viestikenttään oma nimi ja yhteystiedot

Talkoot!: Text

Paneliassa puhaltaa talkoohenki

Talkootoiminta on yksi Panelian kyläyhteisön kantavista voimista. Talkoilla puuhataan kaikenlaista: järjestetään tapahtumia ja liikuntamahdollisuuksia, pidetään kylän rakennuksia kunnossa ja huolehditaan kylän kukista. Osallistumalla talkoisiin autat kylää pysymään elinvoimaisena ja samalla tutustut uusiin ihmisiin. Talkoisiin olet varmasti tervetullut!

Miten talkootoiminta näkyy Panelian kylämaisemassa?

Talkoilla on korjattu ja rakennettu muun muassa Panelian rivimyllyä, jäähalli, meijeriä sekä torialue. Talkoilla järjestetään tapahtumia, kuten Paneliapäivä, Kohnan lenkki, joulunavaus ja motoristikahvila. Lisäksi talkoilla hoidetaan kyläraitin kukat ja ylläpidetään kylän rakennuksia kuten seurataloa.

Tule mukaan talkoisiin.

Talkoolaisia tarvitaan jatkuvasti monenlaisiin tehtäviin ja tempauksiin. Talkootyö on kivaa. On mukavaa seuraa ja talkookahvia. Riittää, kun aina joskus pystyt osallistumaan. Kaikki ovat talkoisiin kovasti tervetulleita ja toivommekin, että ilmoittautuisit talkoorinkiin. Talkooringissä olevat saavat sähköpostiin tietoa tulevista talkoista ja näistä pystyt valitsemaan sinua kiinnostavat talkoot.

Kerro ideasi muille.

Jokaisella kyläläisellä on mahdollisuus saada  ideansa kuuluviin. Kerro ideasi tähän osoitteeseen ja voit saada apua hankkeesi toteuttamiseen.

Talkoot!: List
bottom of page