top of page
Panelian raikas.jpg
Liikunta: Programs

Yhdessä tai itsenäisesti

Euran liikuntapalvelut

Tarkista myös Euran kunnan alueella olevat liikuntapalvelut.

Frisbeegolfrata

Euran Paneliaan elokuussa 2012 avattu 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Jäähalli ja jääkiekkokaukalot

Paneliassa jäädytetään jääkiekkokaukaloita Panelian ala-asteen pihalla sekä Hiukon koululla. Voit tarkistaa yleiset jäävuorot Panelian jäähallin sivuilta alla olevasta linkistä.

Kiukaisten Naisvoimistelijat

Vuonna 1946 perustetussa Kiukaisten Naisvoimistelijat ry:ssä oli lähes 200 jäsentä vuonna 2015. Kuulumme Suomen Voimisteluliittoon. Ohjaajia on 21, jotka ohjaavat 9 eri ryhmää. Johtokunnassa toimii 9 aktiivista jäsentä. Toimintapaikkoina ovat Kiukaisten koulu, Panelian koulu ja Yhteiskoulu.

Kuntosali

Kuntosali sijaitsee Panelian jäähallin päädyssä, erillisillä sisäänkäynnillä. Kuntosali palvelee asiakkaitaan joka päivä klo 6 – 23. Salille pääset kulkukortilla, joka lunastetaan kuntosalikortin hankinnan yhteydessä.

Panelian kuntorata

Kuntorataa ei ole valaistu. Tarkista sijainti alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Panelian Raikas

Paikkakunnalla on harrastettu jääkekkoa jo 1950-luvulta lähtien, mutta itse seura on jo 90 -vuotias. Paneliassa on suuri joukko liikunnan ystäviä: valmentajia, huoltajia, joukkueenjohtajia ja monissa tehtävissä tarvittavia avustajia touhuaa jääkiekon hyväksi, Panelian upeassa talkoilla rakennetussa jäähallissa.

Peli-Weljet

Peli-Weljien tarkoituksena on edistää urheilua ja levittää urheilun harrastusta ja sen aiheuttamaa mielihyvää kaikissa jäsenissään ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Yhdistyksen tarkoituksena on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä oikeaa urheilu- ja olympiahenkeä ja pysyvää kiinnostusta kaikenlaiseen urheiluun.

Sataopisto

Sataopisto tarjoaa monipuolisesti luentoja, kursseja ja yhdessä tekemistä myös Paneliassa.

Tenniskenttä

Vapaassa käytössä oleva Paneliankosken Voima oy:n ylläpitämä
tenniskenttäalue sijaitsee osoitteessa Mäkiläntie.

Liikunta: List
bottom of page