su 31. toukok. | Panelia

Omatoimista ulkotekemistä perheille

Panelian leikkikentälle ja Rivimyllylle on tänään järjestetty hieman omatoimista ulkotekemistä perheille (etenkin Rivimyllyllä myös aikuisille). Käyhän tutustumassa ja vaikka eväsretkellä!
Rekisteröityminen on suljettu
Omatoimista ulkotekemistä perheille

Paikka & aika

31. toukok. 2020 klo 19.00
Panelia, Panelia, Finland

Tietoa tapahtumasta

 

Leikkikentällä on kartta ja pääsee etsimään puukapuloita ja kirjaimia. Löydetyistä kirjaimista muodostuu jokin sana. Leikkikentälle on rakennettu myös puinen iso ristinolla -peli ja nurmikolla on maalattuna ruutuhyppelyruudut ja rengas omatoimista polttopalloa varten (omat pallot mukaan). 

Rivimyllyn ympäristössä pääsee valokuvasuunnistamaan. Aloituspiste on vasemmalla parkkipaikan luona koivussa. Sopii sekä aikuisille että lapsille!   Muistetaan vieraillessa kuitenkin seurata saatua ohjeistusta, eli ei yli 10 hengen porukoille kerrallaan ja desinfioidaan kädet jos on koskettu yhtään mihinkään. Toivottavasti nämä talkooaskartelut säilyvät leikkikentällä ja Rivimyllyllä kaikkien ilona.   

Järj. Panelian Kotiseutuyhdistys Ry:n leikkikenttätoimikunta  

(Jos ilmenee puutteita tai jokin on esim. rikki, kysythän Rivimyllyn valokuvasuunnistuksesta Riikka Mieskoskelta ja leikkikentän jutuista Sini Suomiselta)

Rekisteröityminen on suljettu

Jaa tämä tapahtuma